Een krant, die mis ik zelden.

Ik heb al jaren geen krant meer. Ik ben een nieuwsgrazer. Nu.nl, twitter, Metro, kranten die ik toevallig vind, nieuws lees ik waar ik het tegen kom. Al jaren blijf ik zo prima op de hoogte. Een abonnement hebben we al lang opgezegd, omdat die stapel papier me steeds beschuldigend aanstaarde als ik er niet toe kwam.

Ik miste alleen diepgang en nuance in wat ik las en was enorm blij toen De Correspondent kwam. Het duurde even, het wachten op september en toen was het zo ver. Super goede artikelen, ik las De Correspondent elke dag in het begin. Oké, nu nog maar eens per week. De interesse daalt wel, diepgang overdosis blijkbaar, maar diepgang en nuance zijn binnen handbereik als ik ze wil .

En nu is er Blendle, ook al een feest voor de nieuwsverslaafde. Alle artikelen binnen twee kliks (en wat dubbeltjes – voor zover je daar nog van kan spreken), alerts (handig voor de media professional) en nog social ook. Het enige probleem dat ik zie aankomen is de keuze in september, of ik mijn Correspondent abonnement zal vervangen of niet. Ik mis de krant nu echt niet meer. Behalve als ik aardappels schil of zou verhuizen.

20140507-221355.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s