Niet alle informatie staat online

GLas facettenDe uitdaging van mijn #365dayschallenge is om elke dag een onderwerp te vinden dat leuk genoeg is om iets over te vertellen. Soms vind ik het op straat, soms in mijn huis en soms online.

Vandaag bedacht ik me dat figuurglas interessant kunnen zijn. Dit glas wordt niet meer gemaakt en is te vinden in deuren, waarschijnlijk uit de jaren 50.

Verschillende googlepogingen brachten me niet verder dan de definitie en de plekken waar figuurglas aan kan schaffen. En dat ging niet eens om deze soort. Niet alles is al online te vinden, dat wist ik gelukkig al. Er is nog ook nog heel veel ongedigitaliseerde kennis in bibliotheken.

Het leuke aan mijn challenge is de informatie die ik tegen kom al associëren over het onderwerp waarover ik wil gaan schrijven. Zo vond ik vandaag De Culturele Apotheek. Geweldig concept, boeken op recept.

Advertisements

9 thoughts on “Niet alle informatie staat online”

  1. Oeps…. had linkje niet gezien. Nee, daar lijkt het niet op. Is zo’n superdruk bloemerig patroon. Echt heel lelijk. Waarschijnlijk het hele goedkope alternatief van wat ooit mooi was 😉

      1. Nee hoor, maar misschien naar de bouwmaterialen winkel brengen? Het driehoekjrsglas wat wij hebben, leek ons ook niet bjzonder, tot bleek dat het niet meer verkocht wordt. Nu hebben we 3 deuren (van de 6) met ander glas.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s